Doen alsof je een keukenprinses bent!

Vroeger kon ik helemaal niet koken... Eten klaarmaken, ok, maar koken? Hoe begin je daar in hemelsnaam aan en kan nooit zo lekker zijn als op een ander, toch?
Dan enkele jaren geleden, beginnen observeren en ik dacht bij mezelf: hé, dat zou ik ook wel kunnen! Dus beginnen experimenteren en al zeg ik het zelf, het lukt me ondertussen al aardig! En ik vind het bovendien ook leuk en ontspannend!

Regelmatig nodig ik dan ook slachtoffers uit, ik let erop dat het goeie varkentjes zijn (ja, het gebeurt ook wel es dat het resultaat toch niet zoals verwacht is) kwestie van reacties te peilen (en is ook gewoon leuker om niet alleen te eten).

Dus in deze blog, receptjes die ik niet wil verliezen. Let wel, dit zijn geen eigen recepten, maar heb ik één voor één gepikt uit kookboeken of hier op 't internet (en vraag me niet altijd meer waar, dus bronvermelding niet mogelijk)

Gezien er aan elk recept wel een verhaal hangt: naast kookgenot, ook veel leesgenot!

zondag 20 maart 2011

Farfalle met Worst & Mosterd


Dacht ik bij mezelf es snel deze uit te proberen voor mezelf, gezien ik er niet zo veel vertrouwen in had... Pasta met worst en mosterd? Bij worsten horen aardappelen en rode kool of zo, maar toch geen pasta? Verkeerd gedacht! Is weer een toppertje! Lekker, maar vooral... SNEL :-) Den tijd van uw pasta te koken is uw saus weer klaar en je hebt zelfs nog wat tijd op overschot om es in uw frigo te kijken of er niets over datum gegaan is (jaja, een overschotje kerstomaatjes vergeten en netjes in de vuilbak gedeponeerd) en om lege theelichtjes door nieuwe te vervangen in je woonkamer.

Ingrediënten:
Farfalle, chipolata, room, mosterd, salie en parmezaan
(speciaal voor Lien: échte room hé, niet van diene lightbrol ;-))

En dan...
- Pasta natuurlijk koken
- Worstjes bakken en in schijfjes snijden.
- Room erbij kletsen, mosterd erbij, salie en wat peper & zout erbij en tot slot nog wat Parmezaanse kaas erover strooien. Af en toe es roeren en je saus laten indikken :-)

(Met dank aan Infotalia.com, zij het een heel klein beetje gewijzigd)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten