Pagina's
Doen alsof je een keukenprinses bent!
Vroeger kon ik helemaal niet koken... Eten klaarmaken, ok, maar koken? Hoe begin je daar in hemelsnaam aan en kan nooit zo lekker zijn als op een ander, toch?
Dan enkele jaren geleden, beginnen observeren en ik dacht bij mezelf: hé, dat zou ik ook wel kunnen! Dus beginnen experimenteren en al zeg ik het zelf, het lukt me ondertussen al aardig! En ik vind het bovendien ook leuk en ontspannend!
Regelmatig nodig ik dan ook slachtoffers uit, ik let erop dat het goeie varkentjes zijn (ja, het gebeurt ook wel es dat het resultaat toch niet zoals verwacht is) kwestie van reacties te peilen (en is ook gewoon leuker om niet alleen te eten).
Dus in deze blog, receptjes die ik niet wil verliezen. Let wel, dit zijn geen eigen recepten, maar heb ik één voor één gepikt uit kookboeken of hier op 't internet (en vraag me niet altijd meer waar, dus bronvermelding niet mogelijk)
Gezien er aan elk recept wel een verhaal hangt: naast kookgenot, ook veel leesgenot!
Dan enkele jaren geleden, beginnen observeren en ik dacht bij mezelf: hé, dat zou ik ook wel kunnen! Dus beginnen experimenteren en al zeg ik het zelf, het lukt me ondertussen al aardig! En ik vind het bovendien ook leuk en ontspannend!
Regelmatig nodig ik dan ook slachtoffers uit, ik let erop dat het goeie varkentjes zijn (ja, het gebeurt ook wel es dat het resultaat toch niet zoals verwacht is) kwestie van reacties te peilen (en is ook gewoon leuker om niet alleen te eten).
Dus in deze blog, receptjes die ik niet wil verliezen. Let wel, dit zijn geen eigen recepten, maar heb ik één voor één gepikt uit kookboeken of hier op 't internet (en vraag me niet altijd meer waar, dus bronvermelding niet mogelijk)
Gezien er aan elk recept wel een verhaal hangt: naast kookgenot, ook veel leesgenot!
zaterdag 14 mei 2011
Pasta al Katrienabiata
Vermoedde al dat deze pikant zou zijn, werd bevestigd het moment dat ik (lomp i know) in mijn ogen wreef net nadat ik de pepertjes had gesneden en ja hoor! Nu ja, je maakt het natuurlijk zo pikant als je zelf wil...
Voor de rest gaat het leven hier zijn ondertussen gewone gangetje... Gisteren een aantal interessante jobs opgemerkt tijdens de Career Launch hier in Gent, dus hopelijk valt er iets uit de bus en indien niet... nog wat verder genieten van 't leven en 't mooie weer hé :-)
Ingrediënten:
Tagliatelli, ui, 4 tenen look, rozemarijn, salie, 2 kleine spaanse pepertjes, witte wijn, blik tomaten en olijfolie
En dan...
- Tagliatelli koken of course
- Ui en lookteentjes snipperen en effe fruiten samen met de rozemarijn, salie en de spaanse pepertjes
- Tomatenblokjes en wijn toevoegen en een 20-tal minuutjes laten pruttelen (peper & zout niet vergeten toe te voegen :-))
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten