Heb mezelf weer wat aangedaan ze! Het wordt tijd om mezelf es af te vragen wat het verschil is tussen impulsief zijn en een beetje getikt zijn :-S
Exact 1 week dus opnieuw beginnen lopen, ging supergoed, wel maar 't toerke van de blok, wat ong. 1.5 km is, maar toch. 2e keer iets minder vlot, maar dezelfde tijd, dus no panic. Dan weest lopen met Nancy en ook dit ging verbazend goed! Volgens haar was de toer 3.5 km lang, dus ik was onder de indruk van onszelf :-) Las ik vannacht een berichtje van haar dat ze het met haar auto heeft afgereden en het maar 2.7 km was. Nu ja, op zich niet erg natuurlijk.... Ware het niet dat ik ondertussen heb gezegd aan iemand, die de 5 km al goed in de benen heeft, dat ik binnen exact 2 weken een loopwedstrijd van 5 km ging meelopen met hem :-S Beginnen trainen zou je kunnen zeggen... ja, inderdaad... da's waar... ware het niet dat ik van de chiropractor niet meer dan 20 km per week mag lopen en ik vandaag al een vermoeide rug heb van de Lokerse Feesten gisteren :-S
Daarbovenop is die wedstrijd om 10h30 's morgens, daags na Pukkelpop (en daags voor mijn tripje naar Amsterdam met Carla) Iemand EHBO-cursus gevolgd, want ik vermoed dat ik een beetje dood zal zijn :-S
Desalniettemin ga ik ervoor, heb dat nu gezegd, en het zal me lukken! Ik geloof erin! Ok, ik zal niet als eerste over de streep lopen, maar zal voor mezelf geen slechte prestatie neerzetten! I can do it!!!
Dus laat ik als een echte sportvrouw al beginnen met aangepaste voeding! Pasta dus! Eten alle sportmensen dat niet? (Zal wel niet met roomsauskes zijn dan, maar ja, ik ben er dan ook nog gene hé! lol)
Ingrediënten:
Pasta, venkel, gele paprika, 2 teentjes look, kipfilet, room, citroen, dille
En dan...
- Pasta koken
- Venkel en gele paprika fijn snijden en 5 minuutjes laten stoven in wat olie. Ondertussen look fijnsnipperen en erbij kieperen.
- Kip in hapklare blokjes snijden, er ook bijdoen en nog een 10 minuutjes laten stoven. Peper & zout niet vergeten ;-)
- Room erbij, halve citroen uitpersen erboven en nog flink wat dille erbij. Even laten indikken en klaar!
Bron: brutsellog.nl. Zij het opnieuw lichtjes aangepast natuurlijk. Oorspronkelijk recept is met zure room, maar ik heb gewone gebruikt.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten