Alle lof voor dit heerlijk & makkelijk receptje gaat naar Annelies! Voor de babyborrel van Flavie, mijn metekind, het mooooooiste metekindje ter wereld, had Annelies vanalles lekkers gemaakt voor 't buffet en dit was er eentje van.
Deze zomer heb ik trouwens iemand leren kennen, jaja :-), en die eet graag eieren, dus af en toe als lunch moet ik die toch iets met eieren voederen hé.
Ingrediënten
Eieren, rode ui, feta, aardappelen
En dan...
- aardappelen in schijfjes snijden, ui in ringetjes en feta wat verbrokkelen
- aardappelen en ui wat bakken in de pan, zodat ze al wat gaar zijn
- eieren klutsen en erbij kappen
- feta erover strooien
- heel effe aanbakken, en dan, tip van Annelies, aluminiumfolie over uw pan en hop de oven in, zodat 't geheel volledig netjes bakt.
Lekker ze!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten