Dus ja, dit gerechtje lijkt nu niet meteen een dieetgerecht en dat is het ook helemaal niet :-S Maar ik blijf dus wel lekker eten :-) Want anders *ik ken mezelf* loop ik binnen de kortste keren naar 't frietkot om vettigheid en daarna naar de nachtwinkel om een zak chips, fret ik de rest van mijn frigo uit en is alle moeite voor niets. Vermijden dus. Kleine aanpassingen, zoals iets minder vette room dan voorheen geeft dan wel niet stante pede resultaat, maar ik doe aan lange termijn planning :-)
.
Ingrediënten:
Bladerdeeg, 2 eieren, 20 cl room, blikje tonijn, 1/3 courgette, overschotje parmezaan, peper&zout
.
Nie moeilijk:
- Taartvorm nemen en er het bladerdeeg inleggen (ik laat er altijd dat boterpapier tussenzitten, want dan haal je hem achteraf supermakkelijk uit de vorm zonder uw vingers te verbranden)
- In een kom de rest van de ingrediënten goed mengen en op het bladerdeeg gieten
- Klein halfuurtje in de oven op 200°
Geen opmerkingen:
Een reactie posten