Doen alsof je een keukenprinses bent!

Vroeger kon ik helemaal niet koken... Eten klaarmaken, ok, maar koken? Hoe begin je daar in hemelsnaam aan en kan nooit zo lekker zijn als op een ander, toch?
Dan enkele jaren geleden, beginnen observeren en ik dacht bij mezelf: hé, dat zou ik ook wel kunnen! Dus beginnen experimenteren en al zeg ik het zelf, het lukt me ondertussen al aardig! En ik vind het bovendien ook leuk en ontspannend!

Regelmatig nodig ik dan ook slachtoffers uit, ik let erop dat het goeie varkentjes zijn (ja, het gebeurt ook wel es dat het resultaat toch niet zoals verwacht is) kwestie van reacties te peilen (en is ook gewoon leuker om niet alleen te eten).

Dus in deze blog, receptjes die ik niet wil verliezen. Let wel, dit zijn geen eigen recepten, maar heb ik één voor één gepikt uit kookboeken of hier op 't internet (en vraag me niet altijd meer waar, dus bronvermelding niet mogelijk)

Gezien er aan elk recept wel een verhaal hangt: naast kookgenot, ook veel leesgenot!

zondag 3 augustus 2014

Farfalle met Chipolata en Vleeskruiden


Deze is eigenlijk heel onnozel ontstaan, en is zo ongelooflijk simpel dat je moeilijk kan geloven dat 't zo lekker is! Het was mijn bedoeling om nog es mijn pastagerechtje met chipolata, mosterd & salie te maken. Pasta was aan 't koken, chipolata klaar, tijd om aan mijn saus te beginnen en merk ik dat ik geen salie meer in huis had :-S Gezien mijn vriend zot is van vleeskruiden, dus maar geïmproviseerd en goed geschud met het vleeskruidenpotje boven de pot. Zo simpel als dat :-)

Ingrediënten:
Farfalle, chipolata, room & vleeskruiden

Simpel zat:
- Pasta koken
- Worst bakken, goed kruiden met vleeskruiden en in schijfjes snijden
- Room erbij en nog goed veel vleeskruiden. Uw saus gewoon nog beetje laten indikken et voilà.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten