Soit, nood breekt wet, en gezien mijn vriend last heeft gehad van zijn maag nadat hij een maiski met aardappelen en brocolli had gegeten (en nee, 't was zeker niet de stress op 't werk ;-)) mochten er tijdelijk geen aardappelen of brocolli meer op tafel komen (die maiskis ook niet, maar da's nu minder lastig)
Nu ja, ik heb wel een aantal lekkere pasta- en rijstgerechten maar nu ook geen 1000 natuurlijk (ter info: die maagpijn van die aardappelen en brocolli heeft 3 weken geduurd en neen neen, nog altijd zeker niet door de stress op 't werk!!) Dus kwestie van af te wisselen es op een avond zitten surfen en kwam ik deze tegen op de site van de Red Market. Plichtsbewust dan maar naar daar geweest om mijn boodschappen en 't was een schot in de roos!
Ingrediënten:
Penne, paprika, merguez, ui, blik tomatenblokjes (ik neem altijd die van Elvea - Arrabiata, maar als je 't iets minder pittig wil, misschien ene kiezen die wat neutraler smaakt), basilicum
How to:
- Pasta koken
- Bak de ui en voeg de merguez toe. Paprika in stukjes snijden en toevoegen.
- Merguezen eruit halen en in schijfjes snijden
- Tomatenblokjes en basilicum naar smaak toevoegen
- 5 minuutjes laten sudderen.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten