Doen alsof je een keukenprinses bent!

Vroeger kon ik helemaal niet koken... Eten klaarmaken, ok, maar koken? Hoe begin je daar in hemelsnaam aan en kan nooit zo lekker zijn als op een ander, toch?
Dan enkele jaren geleden, beginnen observeren en ik dacht bij mezelf: hé, dat zou ik ook wel kunnen! Dus beginnen experimenteren en al zeg ik het zelf, het lukt me ondertussen al aardig! En ik vind het bovendien ook leuk en ontspannend!

Regelmatig nodig ik dan ook slachtoffers uit, ik let erop dat het goeie varkentjes zijn (ja, het gebeurt ook wel es dat het resultaat toch niet zoals verwacht is) kwestie van reacties te peilen (en is ook gewoon leuker om niet alleen te eten).

Dus in deze blog, receptjes die ik niet wil verliezen. Let wel, dit zijn geen eigen recepten, maar heb ik één voor één gepikt uit kookboeken of hier op 't internet (en vraag me niet altijd meer waar, dus bronvermelding niet mogelijk)

Gezien er aan elk recept wel een verhaal hangt: naast kookgenot, ook veel leesgenot!

zaterdag 27 juni 2015

Pasta met rode pesto en cherrytomaatjes


De laatste maanden zijn we wreed in de Pascale Naessens-recepten gevlogen en die kan ik hier natuurlijk niet publiceren, want anders verdient dat mens niets meer aan haar boeken. Daardoor zit ik ook in een groepje op Facebook met mensen die eten volgens haar filosofie. Daar een poos geleden ooit es dit receptje opgepikt, hoewel het met courgetteslierten was ipv deze. En 't is dus megamegalekker hé! Smaakt heerlijk zomers :-)

Ingrediënten:
- AH Wortelpasta (of gewone pasta of gelijk 't originele recept courgetteslierten)
- cherrytomaatjes
- rode pesto
- geroosterde pijnboompitten

Kan maar zo simpel zijn:
- Pasta koken
- Ondertussen tomaten in kwartjes snijden
- Een paar eetlepels rode pesto door de pasta draaien als ie klaar is
- Tomaatjes erbij
- Afwerken met de geroosterde pijnboompitten

Is écht jummie jummie :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten