Voelt aan als een eeuwigheid geleden dat ik hier nog een receptje gepost heb :-S Ondertussen ook beseft dat 8 nieuwe receptjes per maand niet haalbaar is met mijn nieuwe job... Is gene 9 to 5 hé... Maar ach, ik doe het supergraag! Dus helemaal niet erg dat het koken even op een lager pitje wordt gezet! Is ook niet dat ik niets meer nieuws zal uitproberen hé, want dat is nu eenmaal de aard van dit beestje... Ik leg mezelf gewoon geen quotum meer op, da's al.
Maar mijn nieuwe job dus... in 3 woorden: I LOVE IT! :-) Voor ik er begon werd er in mijn vriendenkring al gevraagd of ik niet in een sekte zat of zo... Ik was er zo positief over, hoewel ik nog niet bezig was! Haha! Nu ik een maandje bezig ben, kan ik alleen maar NOG lovender zijn! Het draait allemaal NOG beter uit dan ik ooit had vermoed! Het is gewoon mijn ding... Doordat ik bij TC voor 1 directeur werkte en bijgevolg niet onder de structuur van het Project Management viel, kon ik de zaken Bottom Up aanpakken ipv Top Down, da's gewoon mijn ding... Maar vind dat ne keer... Awèl, hier dus ook! Pas op, ik heb nog een hele weg af te leggen hoor, zowel persoonlijk als professioneel, en nog een heleboel zaken te leren, maar alles is even interessant en het voelt gewoon allemaal zoo goed aan. Heb er gewoon het volste vertrouwen in en al mijn zintuigen bevestigen dit :-)
Maar kijk, lange dagen (but love them :-)) zorgen ervoor dat er vooral snelle gerechten op tafel komen de laatste tijd en deze is er ook zo eentje! Ik geef toe, dit is geen gerecht waarbij je steil achterover valt omdat ie zoooooo lekker is, is gewoon een goeike, waarvan ik de meeste ingrediënten meestal wel in huis heb (behalve die paprika dan, maar ik had er nog een halveke over van daags ervoor, dus dat kwam net goed uit :-))
Ingrediënten:
Spaghetti, 1 ui, 1 paprika (voor mij alleen wel maar een halve ui en een halve paprika gebruikt), paprikapoeder, room, kaas die goed smelt, peterselie
Snelsnelsnel
- Pasta koken natuurlijk
- Gesnipperde ui fruiten en er de blokjes paprika aan toevoegen, paprikapoeder erover en even laten meestoven
- Uw room erin kieperen, uw kaas, wat peper & zout en laten indikken (volgens 't origineel recept moest je er nog een stukje van een groentebouillonblokje en water bijdoen, maar dat heb ik achterwege gelaten)
- Pasta in uw bord, saus erover en nog wat peterselie over :-)
Bron: www.marionsrecepten.nl
Geen opmerkingen:
Een reactie posten