Ingrediënten:
Rendier, Ardense ham, 2 sjalotjes, dragon, 1,5 el mosterd, scheut witte wijn en room
Tja...
- Uw rendier dus bakken in de pan (volgens 't recept moest 't in de oven, maar dat ging me te lang duren, dus netjes in de pan gebakken)
- Ondertussen uw sjalotjes snipperen en ook in de pan kieperen, zodat ze meebakken (volgens 't recept was dit apart, maar 't was ikwilzoweinigmogelijkafwas - avond ;-))
- Ardense ham in reepjes trekken en er ook bijvoegen en een minuutje laten meebraden
- Een goeie scheut witte wijn erbij en dan efkes gerust laten, want 't moet wat inkoken
- Dan uw room, mosterd en dragon toevoegen en nog wat bijkruiden met peper&zout als je dat nog niet hebt gedaan
- Wat laten inkoken et voilà :-)
Bron: http://www.onskookboek.be
-
Geen opmerkingen:
Een reactie posten