Kaas... I just love cheese & aardappelen... tja, ik kom van te boere, so I'm a potatoewoman & hesp... wie eet er nu niet graag een schel goeie hesp? Awèl, dit receptje heeft het allemaal :-) Ben precies aan een taartperiode begonnen. Onlangs die Ratatouilletaart, nu Raclettetaart... en nog een paar andere liggen die ik binnenkort wil uitproberen!
Wel weer ne goeien tegengekomen... Mijn belastingsbrief werd vroeger ingevuld door mijn vorige werkgever, doordat ie heel ingewikkeld was met dat ik gedeeltelijk in België en in Duitsland werkte en bijgevolg belastingen betaalde. Gisteren viel plots mijn frank dat ik nog geen belastingsbrief had ontvangen dit jaar :-S Na wat wachtmuziek, deze morgen madammeke van de belastingen aan de lijn en leuk ze... gezien ik vroeger een mandataris had (jaja, zo heet dat als iemand anders dat invult voor u) die dat online deed moet ik dit nu ook doen. Het interessante hierbij is dat je ofwel zo'n ding nodig hebt dat je elektronische pas kan lezen ofwel een token en natuurlijk heb ik geen van beide :-S En btw, ik HAAAAAAT zo'n dingen... Ik hoorde 't nog maar en ik had mijn buik er al helemaal vol van. Ik haat dat ECHT! Gelukkig zit er een accountant in mijn kennissenkring, dus maar op mijn sloffen gevraagd of ie me uit de nood wou helpen dit jaar... tegen betaling natuurlijk, want correct is correct, maar toch mega-opgelucht! Zou weer typisch iets voor mij zijn om in september of zo te beseffen 'oei, ik heb dat niet gedaan :-S'
Crisis tijdig afgewend! Bijgevolg een lekker antidieetgerechtje om dit te vieren!
Ingrediënten:
Bladerdeeg, gekookte aardappelen, Gandaham, raclettekaas & Boursin Cuisine look & fijne kruiden.
(je kan er écht een snel gerechtje van maken als je je net als ik in de winkel laat verleiden tot die voorgekookte aardappelschijfjes... Niet écht mijn ding anders, maar heb voor 1 keer mijn principes overboord gegooid.... Nogal onnozel om anders 2 patatten te koken hé...)
Makkelijk zat...
- Je bladerdeeg in een ovenschaal doen (ik leg er wel altijd dat boterpapier dat bij die bladerdeeg zit tussen, kwestie van het er achteraf wreed gemakkelijk weer uit te krijgen)
- Laagje Boursin, laagje ham, laagje schijfjes aardappel, laagje kaas, enz... in leggen tot de taart 'vol' is.
- 15 à 20 minuutjes je oven in op 180°
Geen opmerkingen:
Een reactie posten