Redelijk neutraal soepke eigenlijk, maar toch best lekker en afwisseling van spijs doet eten hé, dus deze komt hier nog wel es op tafel :-) Om mijn verbranding om gang te houden, 'moet' ik van de Bodystyling leren tussendoortjes eten... En ik eet dat eigenlijk amper :-S Tenzij er vroeger op 't werk es iemand trakteert voor zijn verjaardag of zo... 'Een stuk fruit?' raadden ze aan Da's te veel en ik weet dat ik dat niet ga volhouden... 'Chocolade?' replikeerde ik met een piepstemmetje... 'Goh, 1 zo'n mignonetje mag wel' zeiden ze... Eentje? Als ik daaraan begin, kom ik met eentje niet toe hoor! Dat zou gewoon frustrerend zijn... Als gulden middenweg hebben we dan maar een yoghurtje of een tas soep gevonden. Goeie deal, al zeg ik 't zelf. Dus daarmee dat ik altijd wel soep aan 't maken ben of in huis heb nu :-)
Ingrediënten:
2 wortelen, 2 prei (oorspronkelijk recept was 2 stengels bleekselderij, maar ik had nog die prei die anders niet op ging geraken), 2 uien, 800 gr pastinaak, 2 teentjes look, gember, 2 bouillonblokjes, koriander, peper&zout
En dan...
- Groenten in brokken snijden en even aanstoven in olijfolie samen met je teentjes look.
- Water erbij tot alles netjes onderstaat, bouillonblokjes erin en klein halfuurke laten koken
- Mixen, je kruiden erbij en nog even laten doorwarmen.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten